30 Eylül 2012 Pazar

UZAL-CBS 2012'ye son 15 gün



UZAL-CBS'ye sadece ~15 gün kaldı. 16 Ekim'de, iki yıldır hazırlandığımız bu önemli etkinliğini başlatacağız artık.

2006 yılında ilki İstanbul Teknik Üniversitesinde gerçekleştirilen ve sözlü bir sunum yaptığım UZAL-CBS serisinin 4.sünü Zonguldak'ta gerçekleştireceğimizi tahmin bile edemezdim o zamanlarda. Nasip!

Özellikle 13 Mayıs 2011 tarihinde Zonguldak'ta, UZAL-CBS'nin fikir babası ve daimi eş-başkanı Prof. Dr. Derya MAKTAV'ın da katılımıyla ve Bölümümüzün tüm öğretim elemanlarının davetli olduğu ilk toplantıyı düzenleyerek aktif çalışmalara başlamıştık. O tarihten sonra İstanbul'da iki, Zonguldak'ta ise pekçok toplantı yapıldı. Pekçok özel sektör temsilcisi ile temasa geçildi ve destekler alındı. Olabilecek heryere afişler gönderildi, duyurular yapıldı. Tüm bunların sonucu, 134 bildiri kabul edildi ve bunlardan 132'si sunuma uygun bulundu. Kamu kurumları ile temasa geçildi, katkı ve katılım daveti yapıldı. Tüm bunların sonucu olarak, yurdun farklı bölgelerinden öğrencisinden kamu görevlisine, öğretim elemanlarından özel sektöre pekçok e-posta ve telefon aldık katılım konusunda.

EARSeL başkanı ve genel sekreteri ile Avusturya'dan bir profesör de davetli konuşmacı olarak UZAL-CBS'ye katılacak. Sonuçta, sunumlarıyla, paneliyle, stantları ile herkese yararlı olacak; bize, Üniversitemize, İTÜ'ye ve HKMO'ya yakışır bir etkinlik olacağına inandığımız UZAL-CBS'yi düzenliyor olmaktan dolayı mutluyuz, onurluyuz. Sizlerin de katılımını bekleriz.

UZAL-CBS 2012 hakkında tüm bilgilere: http://jeodezi.karaelmas.edu.tr/uzalcbs2012 adresinden ulaşabilirsiniz.

Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder