21 Ocak 2015 Çarşamba

Harita Genel Komutan Yardımcısı Tuğg. Keşap, Rektör Özer’i ziyaret etti

Harita Genel Komutan Yardımcısı Tuğg. Keşap, Rektör Özer’i ziyaret etti

Harita Genel Komutanlığı (HGK) Komutan Yardımcısı Tuğg. Metin Keşap, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.
HGK ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) tarafından sürdürülen çalışmaları hakkında bilgi alışverişinin gerçekleştirildiği ziyarette, HGK Komutan Yardımcısı Tuğg. Keşap’a, Teknik Hizmetler Başkanı Dr. Alb. Osman Alp, Jeodezi Şube Müdürü Yb. Ali İhsan Kurt eşlik ettiler.
Tuğg. Keşap 21 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirdiği ziyaretinde, HGK’nın tüm araştırmacı ve akademisyenlerin kullanımına sunmak üzere hazırladığı harita arşivi hakkında Rektör Özer ile bilgi paylaşımında bulundu. Arşivin Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ın da katılacağı törenle 21 üniversite ile HGK arasında Mayıs ayında imzalanacak protokol kapsamında oluşturulacağını belirten Tuğg. Keşap, Rektör Özer’e Bülent Ecevit Üniversitesinin de bu konudaki desteklerini beklediklerini belirtti. Keşap, ziyaret anısına Rektör Özer’e HGK’nın özel tasarımlı Türkiye haritasını armağan etti.
Rektör Özer, Tuğg. Metin Keşap’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek söz konusu arşiv çalışmasının üniversitelerin araştırmalarında gereksinim duyduğu bilgi ve belgelere ulaşabilmek amacıyla büyük önem taşıdığını söyledi. Özer, Mühendislik Fakültesi Geomatik Mühendisliği Bölümünde sürdürülen çalışmalar hakkında Tuğg. Keşap’a bilgi verdi ve gerçekleştirilecek işbirliği kapsamında BEÜ’nün her türlü desteği sağlayacağını belirtti.
Rektör Özer ziyaret sonunda Tuğg. Keşap ve beraberindekilere Üniversitemizin özel hediyelerini takdim etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder