24 Mayıs 2016 Salı

8. Ulusal Mühendislik Ölçmeleri Sempozyumu



Aldığım e-postayı  aşağıda paylaşıyorum.

Değerli Meslektaşlarımız,

İlkini 2003 yılında gerçekleştirdiğimiz Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, Mühendislik Ölçmeleri Komisyonu etkinliği olan Ulusal Mühendislik Ölçmeleri Sempozyumunun sekizincisini 19-21 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirmenin gururunu yaşamaktayız. Bu istikrarı ile, Mühendislik Ölçmeleri Sempozyumunun Harita ve Kadastro Mühendisleri Odasının düzenli etkinlikleri arasında yer almasında, siz değerli meslektaşlarımızın etkinliğe göstermiş olduğu ilgi ve katkı, şüphesiz önemli etken olmuştur.

"Ulusal Mühendislik Ölçmeleri Sempozyumu" ülkemizde bu alanda yapılmakta olan tek ve önemli bir etkinlik olma özelliği taşımaktadır. Kurum ve kuruluşlar ile farklı meslek disiplinlerinden bilim insanları ve uzmanların Sempozyum‘a katılarak deneyim ve birikimlerini paylaşmaları etkinliğin amacına ulaşmasında güç ve katkı sağlamaktadır.

Bugüne kadar olduğu gibi bu etkinliğimize de vereceğiniz katkı ve destek için şimdiden teşekkür eder, sempozyum ile ilgili detaylı bilgilere http://muholc2016.yildiz.edu.tr/ web adresinden ulaşabilirsiniz.
 
Saygılarımızla,

Düzenleme Kurulu adına
 
Ertuğrul Candaş
HKMO Başkanı
 
Prof. Dr. Halil Erkaya
HKMO Mühendislik Ölçmeleri Komisyonu Başkanı
Sempozyum Eş Başkanı
 
Prof. Dr. Engin Gülal
Sempozyum Eş Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder