11 Kasım 2016 Cuma

Pléiades Projesi Sunumu





Sevgili Dostlar,

Küçük bir ilana başvurmamızla başlayan Pléiades macerası, toplam üç proje ile bu yıl büyük oranda tamamlanmış oldu. Bu projelerden farklı konularda elde edilen bildiriler çeşitli toplantılarda sunuldu ve çeşitli makaleler yayınlandı. Bu yıl Prag'da gerçekleştirilen 23. ISPRS Kongresinde uluslararası camia ile, Adana'da gerçekleştirilen VI. UZAL-CBS 2016'da da ulusal camia ile sonuçlarımızı paylaştık.

ISPRS'de video kaydı yapamamıştık. Ancak UZAL-CBS'de Ali Cam'ın yardımıyla bunu gerçekleştirdik. İngilizce altyazıyı Mustafa Özendi kontrol etti, Yunus Emre Elkar da videoya ekledi. Ali Cam ise son halini verdi. Bu kardeşlerimin yardımıyla videoyu da sizlerin dikkatine sunmuş olduk.

Bildiri tam metni: Pléiades Projesi: Pléiades-1A Pankromatik ve Çok Bantlı Görüntülerinin Konum Doğruluğunun, Görüntü Kalitesinin, Pan-Keskinleştirme Başarımının ve Sayısal Yükseklik Modeli Kalitesinin Belirlenmesi, Hüseyin Topan, Ali Cam, Mustafa Özendi, Murat Oruç, Talha Taşkanat, VI. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Sempozyumu (VI. UZAL-CBS 2016), pp. 712-722, 5-7 October 2016, Adana.

Haydi iyi seyirler... Yararlı olması dileklerimle... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder