17 Ekim 2014 Cuma

UZAL-CBS 2014 notları

Soldan: Ayhan Ateşoğlu (Bartın Üni.), ben, Murat Oruç, Ali Cam, Mustafa Özendi

 Ben sunum yaparken.

 Mustafa Özendi sunum yaparken.

 Ali Cam sunum yaparken.

 Ali Cam panelist olarak.

UZAL-CBS Sempozyum serisinin 5. etkinliği Yıldız Teknik Üniversitesinde gerçekleştirildi. YTÜ Geomatik Müh. Bölüm başkanı Prof. Dr. Fatmagül Kılıç ve İTÜ Geomatik Müh. Bölümünden Prof. Dr. Derya MAKTAV'ın eşbaşkanlığını yaptığı etkinlik 14-17 Ekim tarihleri arasında Davutpaşa kampüsünde gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımın olduğu sempozyuma biz de aşağıdaki bildirilerimiz ile katıldık. Ayrıca bölümden iki, Çevre Müh. Bölümünden de bir bildiri daha sunuldu. Bildirilerimize aşağıdan ulaşabilirsiniz.
  1. Dönüşüm Katsayılarının ve Sayısal Yükseklik Modelinin Konum Doğruluğunun Ortogörüntülerin Konum Doğruluğu Üzerindeki Etkisinin Belirlenmesi: Ikonos, QuickBird, OrbView-3 ve Pléiades-1A Görüntüleri ile Örnek Uygulama, Hüseyin TOPAN, 5. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Sempozyumu, 14-17 October 2014, İstanbul.
  2. Pléiades-1A Görüntülerinin Pan-Sharpening Performansının İncelenmesi, Mustafa ÖZENDİ, Hüseyin TOPAN, Murat ORUÇ, Ali CAM, 5. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Sempozyumu, 14-17 October 2014, İstanbul.
  3. Pléiades-1A Görüntülerinin Gerçek Geometrik Çözünürlüğünün ve Radyometrik Kalitesinin Belirlenmesi, Ali CAM, Hüseyin TOPAN, Mustafa ÖZENDİ, Murat ORUÇ, 5. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Sempozyumu, 14-17 October 2014, İstanbul.
Sempozyumda sunulan tüm bildirilere http://www.uzalcbs2014.sempozyumu.net/bildiriler.php adresinden ulaşabilirsiniz.


Ali Cam, ayrıca öğrenci panelinde Üniversitemizi başarıyla temsil etti.


Bölümümüz öğretim üyesi Saygın Abdikan ise sözlü bildiri birincilik ödülünü Üniversitemize kazandırdı. Daha önceki UZAL-CBS etkinliği Zonguldak'ta bizim tarafımızıdan düzenlenmiş ve burada da yine Bölümümüz öğretim üyesi Umut Güneş Sefercik sözlü bildiri birinicliği almıştı.
Saygın Abdikan ve Füsun Balık Şanlı (soldan) ödüllerini alırken.
2018 için 4 adayın olduğu UZAL-CBS'nin 2016 yılındaki buluşması Çukurova Üniversitesinde Prof. Dr. Süha Berberoğlu eş-başkanlığında gerçekleştirilecek.

Başta Prof. Dr. Fatmagül Kılıç ve Prof. Dr. Derya Maktav hocalarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder